Corforma is een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het produceren van souvenirs en souvenirmachines in de BeNeLux en tegenwoordig zelfs daarbuiten. Momenteel staan er producten van Corforma op bijna honderd locaties.

Foto corforma 3 Foto corforma 4

Het begon allemaal met pennys. Dit zijn (meestal) 5 cent euromunten, die door middel van een wals onder hoge druk worden omgevormd tot een ovaalvormige penny, met een opdruk naar keuze. Deze ontwerpen worden volledig met uw goedkeuring ontwikkeld.

Pennys

Naast pennys is Corforma zich gaan specialiseren in erfgoedmunten. Zogenaamde “dispensers” kunnen op uw locatie worden geplaatst, en klanten kunnen de keuze maken tussen verschillende erfgoedmunten met verschillende designs. Met een erfgoedmunt van Corforma neemt de klant een unieke herinnering mee naar huis.

Vervolgens zij wij ons ook gaan richten op briefkaarten. Aan de hand van een touchscreen kan de klant foto’s maken. De verstelbare camera maakt zes foto’s, en de klant kan de mooiste uitkiezen. Vervolgens kan een passende briefkaart gekozen worden, om deze ten slotte af te drukken. Betalen gebeurt pas bij de printopdracht. Zit er geen leuke foto tussen? Geen nood; de klant kan dan gewoon weer zes nieuwe foto’s maken zonder hiervoor te moeten betalen.

Ten slotte is Corforma tegenwoordig ook bezig met verrekijkers, de zogenaamde "Binocular". Indien U beschikt over een mooi uitzicht of een prachtige omgeving, zijn deze verrekijkers uitermate geschikt. 

Neem gerust verder een kijkje op onze website! Daar is ook meer informatie te vinden over de hierboven genoemde producten.

De websohop is nu live! Klik op het logo of selecteer
de webshop via het menu.

 euroscope

Nieuws